REGULAMENT CONCURS NEVERSEA – Meet & Greet (01-23.06.2024)


Art. 1 – Organizatorii și Regulamentul Oficial al Concursului

1.1 Concursul este organizat si desfășurat de către Romanian Franchise System S.R.L., Jerry’s Pizza Nord S.R.L. și The Sponsorship Agency S.R.L., denumite în continuare ,,Organizatorii”.

1.2 Decizia de derulare a Concursului conform regulilor din prezentul Regulament – denumit în continuare „Regulamentul Oficial”- este finală și obligatorie pentru Participanți.

1.3 Participanții la Concurs sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament Oficial al Concursului și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a Organizatorilor, pe care o pot accesa oricând pe site-urile www.jerryspizza.ro și pe www.neversea.com la secțiunea Politica de confidențialitate.

1.4 Regulamentul Oficial este disponibil în mod gratuit oricărei persoane interesate, oricând pe perioada Concursului pe site-ul: www.jerryspizza.ro, la secțiunea Campanii.

1.5 Organizatorii își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica Regulamentul Oficial, completarea și/sau modificarea urmând a fi adusă la cunoștință publică în modalitățile prevăzute la art. 1.4

1.6 Concursul va fi comunicat pe site-ul www.jerryspizza.ro/campanii și pe paginile oficiale de Instagram ale Jerry’s Pizza și Neversea.

Art. 2 – Premiul. Modalitate de participare. Locul și durata de desfășurare.

2.1 Premiul oferit constă într-o experiență Meet & Greet cu un artist de main stage la Festivalul Neversea, ediția 4-7 iulie 2024. Evenimentul Meet & Greet va avea loc pe perioada festivalului Neversea.

2.2 Înscrierea la Concurs se va face astfel: 

Pasul 1. Persoanele care comandă pizza de 30 cm de la Jerry’s Pizza (fie cu livrare sau direct din magazin) și intră în posesia cutiei Neversea și doresc să participe, vor scrie pe capacul cutiei de pizza un mesaj, pentru artistul preferat

Pasul 2. Participanții trebuie să facă o poză sau video cu cutia de pizza Neversea care conține mesajul scris și să o posteze în feed sau story pe pagina personală de Instagram cu “Tag” paginilor de Instagram jerryspizza_ și neverseafestival

2.3 Concursul se va desfășura online, în social media, în perioada 1-24 iunie 2024. Înscrierea la concurs se va face până cel tarziu în data de 24 iunie 2024, ora 23:59, ora României. („Perioada Concursului”). Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica data de încheiere a prezentei Campanii. Noua dată va fi comunicată prin Act Adițional la prezentul Regulament și va intra în vigoare de la data afisării.

2.4 Va fi desemnat 1 singur câștigător prin tragere la sorți prin intermediul platformei www.random.org

Art. 3 – Drept de participare

3.1 Se pot înscrie în vederea participării la Concurs numai persoanele fizice care au împlinită vârsta de 18 ani la momentul înscrierii și care au citit, urmăresc instrucțiunile și sunt de acord cu condițiile prezentului Regulament Oficial.

3.2 Prin înscrierea la concurs participanții confirmă că sunt de acord cu termenele și condițiile Regulamentului și cu Politicile de confidențialitate ale Organizatorilor, care se gasesc pe paginile www.jerryspizza.ro și www.neversea.com

3.3 Prin înscrierea la concurs, participanții sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform art. 3.7 si art. 3.8 de mai jos.

3.4 Nu pot participa la Concurs următoarele categorii de persoane:

  • persoanele care nu au fost de acord cu prezentul Regulament Oficial
  • angajații oricăror societăți implicate în realizarea oricăror activități legate de organizarea și desfășurarea Concursului.
  • angajații societăților Romanian Franchise System S.R.L, S.C. Jerry’s Pizza Nord S.R.L. și The Sponsorship Agency S.R.L.;
  • rudele angajaților menționați mai sus (respectiv copii/părinți, frați/surori, soț/soție)

3.5 Orice eroare și/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate de către Participant Organizatorului nu atrage răspunderea acestuia din urmă, acuratețea datelor de contact furnizate de Participanți, fiind în responsabilitatea exclusivă a acestora.

3.6 Nu vor fi luate în considerare înscrierile făcute în următoarele condiții:

  • Dacă nu s-au respectat pașii indicați la art. 2.2 de mai sus;
  • Dacă înscrierile la Concurs sunt transmise în afara perioadei de înscriere, conform articolului 2.3 de mai sus;
  • Dacă înscrierile la Concurs au fost efectuate prin tentative de fraudă, ori au fost efectuate cu nerespectarea oricăreia dintre condițiile și termenii Regulamentului;
  • Dacă înscrierile la Concurs nu au legătură cu natura și scopul Concursului, așa cum sunt acestea detaliate în cadrul prezentului Regulament.

3.7 Prin postarea pe pagina personală de Instagram participantul este de acord ca ID-ul de Instagram din pagina sa de profil, să fie prelucrat de Organizator în scopul acestui concurs. De asemenea, acesta este de acord ca orice informații și date cuprinse în postarea sa să fie prelucrate în scopul desfășurării Concursului.

3.8 Pentru validarea premiului și identificare la momentul desfășurării experienței, câștigătorul va comunica Organizatorului datele personale: Nume și Prenume, număr telefon, serie și număr act identitate.

3.9 Înscrierile care conțin cuvinte vulgare sau injurii nu vor fi luate în considerare și vor fi descalificate automat. Participanții sunt îndemnați să utilizeze un limbaj respectuos și adecvat în toate materialele trimise.

Art.4 Acordarea premiului

4.1 Organizatorul va acorda premiul menționat la art. 2.1 către 1 câștigător care a respectat mecanismul de inscriere descris la art 2.2

4.2 Extragerea câștigătorului se va face prin tragere la sorți realizată prin www.random.org 

4.3 Pentru a intra în tragerea la sorți, participanții trebuie să respecte mecanismul descris la art. 2.

4.4 Extragerea se va efectua în data de 26 iunie, rezultatul urmând a fi afișat în maxim 48 ore pe paginile de Instagram jerryspizza_ și neverseafestival și pe https://www.jerryspizza.ro/campanii

4.5 Persoanele aflate pe pozitiile 2, 3 și 4 in lista de rezultata la finalul extragerii vor fi considerate rezervă pentru situația în care câștigătorul nu poate revendica premiul.

4.6 Câștigătorul va fi anunțat printr-un mesaj privat direct pe Instagram, în termen de maxim 24 ore de la anunțarea rezultatelor extragerii.  Mesajul va conține detaliile legate de premiu și de intrarea în posesie și i se va solicita trimiterea unui răspuns de confirmare.

 4.7 În cazul în care câștigătorul extras nu revine cu un răspuns pentru confirmarea participarii la eveniment în termen de maxim 24 ore de la primirea informarii sau refuză sau nu poate participa la data, ora și locul respectiv, acesta nu va putea solicita reprogramarea și ca urmare va pierde dreptul de a revendica premiul. Ca urmare, organizatorii vor trece la contactarea persoanelor extrase drept rezervă în ordine cronologică, pentru contactarea și validarea căreia se vor aplica aceleași reguli de contactare și validare ca și în cazul primului câștigător.

4.8 Experiența Meet & Greet va fi realizată în prezența unei persoane autorizate din partea Organizatorilor.

4.9 Premiul câștigat nu se poate schimba sau ceda și nici nu se pot despăgubi câștigătorii pentru nicio cheltuială efectuată în scopul participării la experiența Meet&Greet oferită drept câștig de către Organizatori.

4.10 Câștigătorul experienței este obligat să respecte următoarele reguli:

a) Fotografierea artistului este permisă doar cu acordul prealabil și expres al acestuia.

b) Este strict interzisă aducerea de atingeri în orice fel, fără consimțământul său explicit.

c) Să respecte intimitatea și confortul artistului pe toată durata întâlnirii. Orice comportament considerat intruziv sau neadecvat va duce la încheierea imediată a întâlnirii.

d) Să urmeze instrucțiunile oferite de Organizatori sau de echipa artistului pe durata întâlnirii.

4.11 Câștigătorului i se vor oferi detaliile necesare experienței (data, ora, locul, numele artistului, persoana de contact din partea Organizatorilor) cu minim 24 ore înainte de experiență. În cazul în care, din motive independente de Organizatori, artistul care urma să participe la eveniment nu mai poate participa, întâlnirea va avea loc cu un alt artist de main stage.

Art. 5 – Responsabilitate

5.1 Organizatorii sunt îndreptățiti să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a regulilor din prezentul Regulament Oficial sau orice alte tentative care ar putea afecta derularea prezentului Concurs și/sau  imaginea acestui Concurs.

5.2 Organizatorul Concursului nu va avea nicio răspundere și nu va putea fi implicat în niciun litigiu legat de Premiului primit, cât și în ceea ce privește eventualele cheltuieli suplimentare suportate de către Participant în legătură cu aceast Concurs.

5.3 În eventualitatea unei dispute asupra validității unei înscrieri în cadrul acestui Concurs, decizia Organizatorului este definitivă. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru:

  • Nicio eroare în datele furnizate de către Câștigător; acuratetea datelor de contact nu atrage răspunderea Organizatorului, fiind în responsabilitatea exclusivă a Participanților.
  • Erori cauzate de folosirea incorectă a computerului/telefonului personal de către Participant (întreruperea sursei electrice a computerului/dispozitivului personal de pe care se face înscrierea; erori date de sistemul de operare instalat pe computer; erori date de virusarea sistemului de operare al computerului/dispozitivului personal; erori date de folosirea cu rea voință a tehnologiei de către Participant în scopul de a manipula rezultatele înscrierii și participării la Concursului);

5.4 Situațiile în care anumite persoane înscrise în Concurs sunt în incapacitate de a participa la Concurs, dacă această incapacitate se datorează unor circumstanțe aflate în afara controlului pe care Organizatorul îl poate în mod rezonabil exercita;

5.5 Eventualele dispute între Participanți legate de drepturile asupra adreselor de e-mail sau a conturilor de Instagram.

5.6 Imposibilitatea unui Participant de a beneficia de premiu din cauza nerespectării în integralitate a Regulamentului Concursului și/sau din cauza numelui și/sau prenumelui și/sau a datelor eronate transmise. Aceste circumstanțe se pot datora: informațiilor eronate, incomplete, transmise cu întreruperi, transmise cu întârziere sau deformate în orice alt mod, în urma acțiunilor utilizatorilor paginii web, a funcționării echipamentelor de calcul ale acestora, aplicațiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora folosite în derularea Concursului. Aceste circumstanțe se pot datora, de asemenea, dificultăților tehnice și / sau întreruperilor care pot afecta funcționarea conexiunilor Internet, și / sau a echipamentelor de calcul, și / sau a aplicațiilor furnizorului de Internet/plată, și / sau nefuncționarea / funcționarea defectuoasă a e-mail-ului, fie în cazul Organizatorilor, fie în cazul Participantului, cauzata de probleme tehnice, și / sau de trafic intens pe Internet, în general, sau pe pagina web, în special, sau de ambele tipuri de probleme, și / sau defecțiuni tehnice ale operatorilor de telefonie sau de plată.

5.7 Participantii acceptă în mod expres, neechivoc și definitiv toate deciziile adoptate de Organizatori în privința Câștigătorului, precum și a calendarului ulterior al Concursului sau a altor schimbări legate de implementarea Concursului. Organizatorii au dreptul de a descalifica orice Participant care nu respectă Regulamentul Concursului sau în privința căruia există dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa Concursului. Participanții se obligă, de asemenea, sa pună la dispoziția Organizatorului toate datele de contact relevante.

5.8 Eventualele litigii referitoare la dreptul de proprietate a premiilor nu vor influența principiul conform căruia Organizatorii Concursului vor acorda premiul persoanei care respectă prevederile acestui Regulament Oficial și care va fi desemnată prin programul Organizatorilor, în mod aleatoriu. Din momentul primirii premiului de către câștigător, Organizatorii sunt eliberați de orice obligație față de Participantul câștigător și față de toți ceilalți participanți.

Art. 6– Litigiile și legea aplicabilă

6.1.  Eventualele litigii apărute între Organizatori, pe de o parte, și oricare dintre Participanți, pe de altă parte, se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta cale nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanța competentă din București, în conformitate cu dreptul comun.

6.2. Legea aplicabilă este legea română.

Art. 7. – Prelucrarea datelor cu caracter personal

7.1 Organizatorul se obligă să respecte legislația privind protecția datelor cu caracter personal pe Durata Concursului. Astfel, Organizatorul se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale Participanților la prezentul Concurs și să le utilizeze conform prezentului Regulament și legislației în vigoare. Prin participarea la Concurs, Participanții consimt ca Organizatorii să colecteze, să înregistreze, să organizeze, să stocheze, să extragă, să consulte, să utilizeze, să transfere sau să proceseze în orice alt mod, în conformitate cu prevederile legale datele cu caracter personal.

7.2 Prezentul capitol al Regulamentului Oficial se completează cu prevederile privind protecția datelor cu caracter personal din Politica de confidențialitate pe care clientul le acceptă prealabil înscrierii în Concurs. Datele cu caracter personal ale participanților la Concurs vor fi prelucrate în conformitate cu dispozițiile legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și în conformitate cu Politica de confidențialitate.

7.3 Categoriile de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrării, precum și scopul colectării și prelucrării sunt cele menționate în acordul de prelucrare date cu caracter personal asupra căruia participanții la Concurs au consimțit în mod expres, în relația cu Organizatorii, prin acceptarea Politicii de confidențialitate.

7.4 Participanții au, în relație cu operatorul/împuterniciții acestuia, drepturile conferite de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul la opoziție la colectarea și prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției și/sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

7.5 Prin acceptarea prezentului Regulament Oficial, Participanții iau la cunoștință faptul că le sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra acestora, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor lor.

Art. 8 – Încetarea Concursului

8.1 Prezentul Concurs încetează la finalizarea perioadei alocate și decernarea premiului

8.2 Concursul poate înceta în cazul apariției unui eveniment de fortă majoră sau alt eveniment ce determină Organizatorii să anuleze organizarea sa.

Art. 9 – Materiale participante

9.1 Cutia Neversea de 30 cm, ce se poate primi o data cu comanda unei pizze de 30 cm de la magazinele Jerry’s Pizza

en_US