Jerry’s Pizza livreaza in Bucuresti, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Craiova si zonele limitrofe acestora. Detalii despre zonele de livrare pe https://www.jerryspizza.ro/magazine sau la telefon *3030.

Pentru livrare, valoarea minima a produselor din cos trebuie sa fie 35lei. O comanda poate contine mai multe oferte. Codurile de discount nu se aplica comenzilor care contin oferte sau discounturi. La o comanda se poate folosi un singur cod de discount.

Incepand cu data de 1 iulie 2022, pentru comenzile cu livrare se aplica o taxa de transport de 4.99 lei la comenzile cu valoare mai mica de 100 lei din Bucuresti, Ploiesti si localitatile limitrofe, respectiv o taxa de transport de 2.99 lei la comenzile cu valoare mai mica de 60 lei din Brasov, Pitesti, Craiova, Constanta, Cluj.

Pentru livrarea la adresele situate in zona de livrare cu extracost de distanta se va percepe un tarif suplimentar de transport in funtie de distanta. Detalii la numarul de telefon *3030.

Servicul Jerry’s @Night este disponibil doar in Bucuresti. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 50 lei livrate in intervalul de functionare in regim Jerry’s@Night (intre orele 23 si 2 noaptea) se aplica un tarif suplimentar de 9,99 lei.

Nu se livreaza comenzi ce contin doar bauturi si / sau deserturi. Firma isi rezerva dreptul de a modifica preturile. TVA inclus. Livratorul poate oferi rest la maxim 50 lei. Preturi valabile incepand cu septembrie 2022.

Plata se poate efectua numerar, cu cardul bancar sau cardul de tichete de masa Edenred, Sodexo sau BT, online sau la livrare. Pentru plata cu cardul la livrare, solicitati deplasarea unui POS mobil.

Jerry's Pizza Carduri

In functie de conditiile meteo si de trafic, firma isi rezerva dreptul de a limita sau suspenda temporar serviciul de livrare.

Fotografiile sunt doar cu titlu de prezentare.

© Romanian Franchise Systems s.r.l.

en_US