Jerry’s Pizza acum şi în Constanţa!


Miercuri, 1 Octombrie 2014 s-a deschis Jerry’s Pizza Constanta, cea de-a 12 locaţie a lanţului Jerry’s Pizza în România. Magazinul se află pe Bd. 1 Decembrie 1918 la nr. 2B. Cât despre Jerry, a fost si el acolo bineinteles, a livrat câteva comenzi şi a stat de vorbă cu mulţi dintre clienţii care au venit să comande în magazin.

constanta_deschidere-36

Livrarea gratuită din această locaţie acoperă oraşul Constanţa şi câteva din zonele limitrofe. În plus, cu un extracost în funcţie de adresa exactă, Jerry’s Pizza Constanţa livrează şi în câteva din localităţile învecinate: Mamaia, Năvodari, Ovidiu, Agigea, Eforie Nord, Valul lui Traian.

Comenzile se pot face atât telefonic la numărul 0373 30 30 30 cât şi prin aplicaţia mobilă disponibilă gratuit pe Google Play şi AppStore.

Ca şi celelalte unităţi Jerry’s Pizza din ţară,  în afară de serviciile obişnuite de Delivery & Take-away, şi noul magazin din Constanţa oferă clienţilor varianta de consum Dine-in, având circa 26 de locuri la mese.

Noua locaţie Jerry’s Pizza a necesitat o investiţie de aproximativ 100.000  Euro, iar echipa de lucru include circa 26 de persoane.

constanta_deschidere-47
Deschidere Jerry’s Pizza Constanta

 

Date generale despre Jerry’s Pizza

Jerry’s Pizza – este un concept american apărut în România în urmă cu 18 ani. Brandul Jerry’s Pizza este cunoscut pentru calitatea produselor şi serviciilor oferite, pentru atenţia acordată nevoilor clientului şi pentru echipa de lucru.

Meniul Jerry’s Pizza este diversificat şi flexibil. În tradiţionalul stil American, pizza poate fi comandată, fie prin alegerea toppingurilor preferate, fie alegând dintr-o listă de pizze speciale. Blatul de pizza este întins manual şi este de două feluri:

  • tip New York  – cu margine pufoasă şi crustă crocantă , întins pe mălai
  • tip Italian – subţire şi cu margine crocantă, întins pe făină şi oregano

Meniul include şi alte produse specifice: BBQ Wings (aripioare picante), Chicken Strips  (bucăţi de pui într-un învelis crocant), Stripwich (un sandwich reţetă originală Jerry’s), Wedges (cartofi copţi), Onion Rings (inele de ceapă), Desert Cups, Pizzert.

Cele 12 magazine Jerry’s Pizza funcţionează preponderent în regim Delivery & Take-Away, câteva locaţii având şi opţiunea Dine-in. La acest moment zona de livrare gratuită a unităţilor Jerry’s Pizza acoperă integral oraşele Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa şi parţial zonele limitrofe acestora. Echipa Jerry’s Pizza numără în prezent peste 350 de angajaţi şi este în continuă expansiune.

În decursul timpului, Jerry’s Pizza şi-a surprins clienţii prin combinaţii inedite şi originale gen Pizza cu Sarmale, Pizza Festiva, Pizzert, dar şi cu multe promoţii cu atractive.

În 2009 Jerry’s Pizza a stabilit recordul mondial pentru cel mai lung lant de pizza – de aproximativ 500m. /www.worldrecordsacademy.org

Jerry’s Pizza – Great Pizza! Great Delivery! Great Fun!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ro_RO