S-a deschis Jerry’s Pizza Pitesti!


Jerry’s Pizza – numărul 1 în livrări de pizza la domiciliu, a deschis luni 6 august cea de-a 10-a unitate cu livrare. Noul magazin se află în Piteşti pe Str. Gheorghe Şonţu nr.6 si este a 2-a unitate Jerry’s Pizza din afara Bucureştiului. Livrarea în Piteşti este gratuită, comenzile se pot face la (0248)-22-0444. În afară de livrare, clienţii pot opta şi pentru comenzi în regim take-away (ridicate din magazin) sau dine-in (consumate în locaţie).

Image

Meniul Jerry’s Pizza este diversificat si flexibil. Pizza poate fi comandată fie alegând dintr-o listă de pizze speciale fie prin alegerea toppingurilor preferate. Blatul de pizza este de tip New York (margine pufoasă şi crustă crocantă) şi este întins manual pe mălai. Meniul include şi alte produse specifice: BBQ Wings (aripioare picante), Chicken Strips  (bucăţi de pui într-un înveliş crocant), Wedges (cartofi copţi), Onion Rings (inele de ceapă), Desert Cups, Pizzert.

Noua locaţie Jerry’s Pizza a necesitat o investiţie de aproximativ 120.000  Euro şi va genera 20 de noi locuri de muncă.

ImageImage


Un răspuns la “S-a deschis Jerry’s Pizza Pitesti!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ro_RO