Jerry’s Pizza livreaza si in Ploiesti!


Jerry’s Pizza- numărul 1 în livrări de pizza la domiciliu, a deschis cu cateva zile in urma cea de-a 9-a unitate cu livrare. Noul magazin se afla in Ploiesti pe Bd. Republicii nr.153 si este prima unitate Jerry’s Pizza din afara Bucurestiului.

Pizza se prepara proaspata, la comanda. Livrarea in Ploiesti este gratuita si dureaza aproximativ 30 min. Comenzile se fac la (0244)-51-3333. Limita zonei de livrare gratuita este soseaua de centura Ploiesti. Pentru livrarile dincolo de aceasta limita se percepe un extracost in functie de distanta.

In afara de comenzile cu livrare se pot face si comenzi in magazin, fie pentru acasa fie pentru consum in locatie. Prepararea produselor dureaza aproximativ 7-10 min.

Meniul este diversificat si contine pe langa multe tipuri de pizza (disponibile in 3 dimensiuni- 23cm, 30cm si 40 cm), si  BBQ Wings, Chicken Strips, salate, desert  (inclusiv un sortiment de pizza dulce – Pizzert).

Noua locatie Jerry’s Pizza a necesitat o investitie de aproximativ 125.000Euro si va genera 25 de noi locuri de munca.

Date generale despre Jerry’s Pizza

Jerry’s Pizza – este un concept american apărut în România în urmă cu 15 ani. Brandul Jerry’s Pizza este cunoscut pentru calitatea produselor şi serviciilor oferite, pentru atenţia acordată nevoilor clientului şi pentru echipa de lucru. Magazinele Jerry’s Pizza functioneaza in regim Delivery & Take-Away.

Meniul Jerry’s Pizza este diversificat si flexibil. Pizza poate fi comandata fie alegand dintr-o lista de pizze speciale fie prin alegerea toppingurilor preferate. Blatul de pizza este de tip New York (margine pufoasa si crusta crocanta) si este intins manual pe malai. Meniul include si alte produse cu specific american: BBQ Wings (aripioare picante), Chicken Strips  (bucati de pui intr-un invelis crocant), Wedges (cartofi copti), Onion Rings (inele de ceapa), Desert Cups, Pizzert.

La acest moment zona de livrare a unitatilor Jerry’s Pizza acoperă integral orasele Bucureşti si Ploiesti si partial zonele limitrofe acestora. Echipa Jerry’s Pizza numără în prezent peste 200 de angajaţi şi este în continuă expansiune.

In decursul timpului, Jerry’s Pizza si-a surprins clientii prin combinatii inedite si originale (Pizza cu Sarmale, Pizza Festiva, Pizzert – pizza desert) si cu multe promotii cu premii atractive.

In 2009 Jerry’s Pizza a stabilit la Bucuresti recordul mondial pentru cel mai lung lant de pizza de aproximativ 500m. /www.worldrecordsacademy.org

Jerry’s Pizza – Livram timp liber!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

en_US